Könyv eladás

A könyv eladás legegyszerűbb módja az antikváriumok számára való értékesítés. Ha egész könyvtárat szeretnénk eladni, akár házhoz is jönnek a könyvekért, ha azonban csak néhányat szeretnénk eladni, nekünk kell végigjárnunk az antikváriumokat. Ha nem népszerű, sokak által keresett könyveink vannak, az antikváriumok valószínűleg nem fogják átvenni őket, sajnos azonban ha népszerű műveink vannak, akkor is elenyésző összeget kaphatunk értük, jó esetben az általuk kínált eladási ár negyedét. Hogy egy-egy könyvért mennyit kaphatunk, az nagyon széles keretek között változik, de ha nem csak filléreket szeretnénk a könyvekért kapni, jobban járunk, ha magunk próbáljuk értékesíteni őket.

Az interneten számtalan lehetőségünk adódik a könyvek eladására. Adhatunk fel apróhirdetéseket, felkereshetünk kifejezetten könyveladással foglalkozó hirdetőoldalakat, felrakhatjuk őket aukcióra, vagy saját weblapot is csinálhatunk, ahol felsoroljuk könyveinket. Az árakat érdemes úgy kialakítani, hogy a netes antikváriumok árai alatt legyenek 20-25%-kal. Bár ez a fajta értékesítési mód lassabb, és a könyv átadása miatt több munkát is igényel, akár háromszor annyi pénzt is kaphatunk könyveinkért, mint ha antikváriumokban adnánk túl rajtuk.

Olvasas2009. okt.

Hiba jelentéseHiba jelentése

Kapcsolódó trükkök

Összes trükk

Hozzászólások

Hozzászólás írásához jelentkezz be vagy lépj be Facebookkal!

Imre2

Érdemes amúgy megnézni az apróhirdetés trükköket is: https://aprohirdetes.trukkok.hu/

Imre2

Nem csak azt érdemes megnézni, hogy az antikváriumok mennyiért adnak egy könyvet (néha nagyon elszállt áraik vannak), hanem az, hogy mások mennyiért adják a többi oldalon. Ugyanakkor nem érdemes nagyon árversenybe kezdeni, mert ha alámész valaki ára alá, másvalaki meg a tiéd alá stb., akkor végül senki sem tudja megfelelő értéken eladni a könyvét. Ha ugyanannyiért adod, mint mások, akkor már várható, hogy felkeresnek majd olyanok, akikhez pl. közelebb laksz.

Nbrigitta

Kb. 20 könyvet szeretnék eladni. Többek között kötelező olvasmányokat, klasszikus krimit és a Révai Nagy Lexikont is. Amennyiben érdekli önt, kérem jelentkezzen a 06 70 625 0707-es számon.

tatyesz

Stephen King könyvek nagy választéka: http://kockasfuzet.info.hu/elado_konyvek.html

Rolinda

Érdeklődni: horvamon@freemail.hu vagy moo.0521@gmail.hu

Rolinda

Ponyclub-os könyveket(500Ft/db) és képregényeket(100Ft/db) adnék el. Személyes átvétel Győrben lehetséges. Postaköltséget a vevő állja.Kérés esetén küldök képet.

Antalka

Eladnák 7 Nemet nyelvű könyvet, amely az állatokról ir..Ezek közül kettő halakról, egy emlősökről, három madarakról és egy a kisebb állatokról szól.
A könyvek az 1900-as évben volt kiadva.
Akit érdekelne az a 0741523967 számon érdeklődhet..

dorka36

kb.40 könyvet- főleg szépirodalom - szeretnék odaadni valakinek, de csak abban az esetben, ha az összeset elviszi!Érdeklődni 06-30-911-95-96 üdvözlettel Dorottya

Mariann

Kb. 1000 db. könyvet szeretnék eladni helyhiány miatt. Zömmel szépirodalom, klasszikus krimi és kézikönyvek, szakkönyvek. kevés gyermekirodalom. Amennyiben érdekli Önt, kérem szíveskedjen e-mailen jelezni: puskasmariann@gmail.com, vagy 06 30 385 14 63-as telefonson érdeklődni.

feher.rozsa

Kb. 1.000-1.500 db könyvet szeretnék eladni, melyek között vannak ifjúsági könyvek, szépirodalmi, útikönyvek, stb. Amennyiben érdekli Önt, szíveskedjen e-mailt írni a rozsa.feher@citromail.hu címre, vagy érdeklődjön telefonon a 06 20 262 6164.